Autobedrijf Mulder

Import service met garantie

Bij Bynco een Tweedehands auto kopen is een fluitje van een cent

Bent u zich aan het oriënteren in het aanbod van lease occasions? Bij Bynco helpen wij u graag op weg. Op onze website vind u een ruim aanbod in tweedehands auto’s. Geef gemakkelijk uw wensen aan en het filtersysteem doet het werk. Vervolgens kunt u precies zien wat u heeft uitgezocht en wordt een Tweedehands auto kopen een fluitje van een cent!

Gemakkelijk en veilig uw aankoop doen

Ook online is het tegenwoordig niet vreemd meer een grote aankoop te doen. Er bestaan allerlei systemen, waarbij u eenvoudig en op een veilige manier geld kunt uitgeven. Ook bij Bynco is dit mogelijk. Bij het plaatsen van de bestelling van uw droomauto, kunt u via IDEAL het bedrag overmaken met een maximum van € 50.000,-. Om de aankoop op een veilige manier te laten verlopen, gaat de betaling via een derdengeldenrekening. Genaamd GoCredible. Een onafhankelijke bank die met u meedenkt. Dat betekent, dat het bedrag veilig wordt gesteld op een speciale bankrekening waar u volledig grip op hebt. U bepaalt zelf, wanneer het bedrag naar Bynco wordt overgemaakt. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks de betaling voldoen bij levering van de auto.

De voordelen van GoCredible

Deze onafhankelijke partij, wil net als u de betaling netjes afhandelen. Zij voeren twee opdrachten uit. Uw geld vrijgeven bij akkoord, of terug storten op uw rekening. U betaalt met IDEAL, en kunt erop vertrouwen dat de betaling gelukt is. Geen zorgen over het verkeerd invoeren van gegevens. GoCredible zorgt dat het geld op een veilige manier op de juiste rekening gestort wordt.

Wij werken alleen met goedgekeurde lease occasions

De kwaliteit van onze auto’s worden uitvoerig getest door deskundige medewerkers. Voor elke tweedehands auto wordt een keuringsrapport opgesteld. Zo is het voor iedereen duidelijk wat de toestand van de auto is en hoe deze beoordeeld wordt. Bij een Tweedehands auto kopen, is de uitgebreide rijtest van belang. De occasion kan hiermee goedgekeurd worden. Vraagt u gerust het keuringsrapport op van uw favoriete auto. Via de website van Bynco kunt u deze gemakkelijk zelf downloaden.

Related Posts